cr39 tioata gaosi oloa Saina

Austin Proper Hotel o se faletalimalo ma se fale nofo i Austin, Texas, na mamanuina e Handel Architects ma le faʻailoga totonu Kelly Wearstler.O le faletalimalo ma fale nofo o loʻo i luga o le auala lona 2 i le ogatotonu o le taulaga.O lona fale fogafale 32 e 244 potu ma 99 fale mautotogi, e taulaʻi i le galulue faʻatasi, soifua maloloina ma le fatufatuaʻi.
O le fale e fa'amamafaina le fa'atumauina ma ua pasia le LEED Gold certification.O lo'o fa'aogaina ai le fa'aleleia o le fa'asusuina, fa'afefe vai malulu i totonu o le fale, o se fa'afuga totonugalemu, pa'u maualalo-VOC, fa'aola le malosi ma fa'amalama fa'amalama fa'amalama fa'amalama UV.
E galulue fa'atasi Kelly Wearstler ma tufuga fa'apitonu'u ma meafaitino o lo'o fa'aogaina uma, e aofia ai sima a Rick Van Dyke ma travertine fa'apitonu'u.O loʻo i ai foʻi i le faletalimalo se faʻailoga manumalo e taʻua o le Peacock, taʻitaʻia e McGuire Moorman Hospitality.
O Nicole Gibbons o Clare, o se fa'ailoga vali fa'aonaponei, na talanoa e uiga i le faigofie o le aumaia o le fiafia atili i lou fale e ala i lanu.
Mo se tasi fale mautotogi, na manaʻo le tagata mamanu i se paʻepaʻe lanu paʻepaʻe atoa mo totonu ina ia avea faʻamatalaga laiti ma taulaiga.
O se potu mafanafana ma manaia mo se ofisa mamanu i Amsterdam, faʻapipiʻiina ma se ata vitio / ata puʻeina, pa ma malae taʻalo.


Taimi meli: Aukuso-30-2021